Intâi multumește-te pe tine însuți.

,,Intâi mulțumește-te pe tine însuți, pentru a nu ajunge să cerșești un moment de apreciere”.

Astazi, in timp ce, dadeam scroll-down pe telefon, prin prea cunoscuta aplicatie Facebook, am ajuns in dreptul unui citat, care sincer mi-a atras atentia si nu am putut trece mai departe fara sa nu mi-l notez si sa il impart cu voi. Citatul l-ati citit deja, mai departe, o sa il combin cu o mica recomandare primita in urma cu cativa ani, recomandare pe care inca o folosesc si in ziua de astazi si pe care v-o recomand.

,,Urca-te in tren/masina si du-te intr-un oras”. De remarcat cateva lucruri, calatoria sa o faceti singuri, puteti sa va luati o cazare timp de o noapte undeva, pentru a gusta atat din viata de noapte a orasului cat si toata ziua urmatoare”.

Am invatat un lucru: Nu recomandati niciodata un lucru unei persoane, numai daca nu l-ati incercat in prealabil. Asa ca va voi spune despre experienta mea: Intr-o zi de primavara, m-am urcat in trenul de Constanta, in 2 zile, am fost atat la un concert, la cinematograf (un film 4d), m-am plimbat pe faleza, prin parc si la o cafenea iar a 2-a seara m-am intors spre casa. Aceasta experienta va schimba ceva in voi. Pe scurt: Castile in/pe urechi si luat orasul la pas.

Concluzia: Alocati-va timp pentru voi.

Povestea calatoriei mele completa + alte lucruri interesante le gasiti in articolul urmator : http://bit.ly/2Wl2Yk9Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s